Maandmenu

Maart

€42.50 per persoon

3 luxe hapjes van de chef

*****
Voorgerecht

Veloute van bloemkool met gerookte forel en stukjes buikspek
OF
Kabeljauw aan de schreve met vissaus geparfumeerd met hommelbier
OF
Tartaar van rund met mayonaise van pickels en fris slaatje

*****
Tussendoortje van de zaak

******
Hoofdgerecht

Speenvarkenfilet met seizoen groenten, Waldorf slaatje, stro-aardappel en jager saus
OF
Eendenfilet met zalf van aardpeer, wok groenten, gebakken krieltjes en zoet zure saus
OF
Gebakken zalm met lentegroenten, risotto en getomateerde moussline saus

*****
Dessert

Wafel met zoetigheden
OF
Trio van chocolade
OF
Sabayon van champagne en vanille ijs

 

April en mei

€42.50 per persoon

3 luxe hapjes van de chef

*****
Voorgerecht

Asperges met Italiaanse ham, truffel olie, Parmezaan en slaatje van rucola

OF

Gepocheerd eitje met grijze garnalen, asperges en karnemelk

OF

Gestoomde pladijsfilet met witloof, prei, rivierkreeftjes en rivierkreeftenjus

*****
Tussendoortje van de zaak

******
Hoofdgerecht

Lamskroontje met gebakken asperges, ragout van champignons, sesam zaadjes, en gebakken

aardappel in de pel
OF

Parelhoenfilet met slaatje van asperges, yoghurt dressing, gratin met spekjes en warme tomatensalsa

OF

Groenten pasta met geblancheerde heilbot, fijne groenten en stoemp van asperges

*****

Dessert

Variatie van aardbeien met ijs, mousse, taart en crème

OF

Dame blanche met warme chocladesaus

Of

Panna cotta van citrusvrucht