BIO

Op 2 april 1987 werd Pieter geboren te Poperinge. Zijn ouders hadden en hebben nog steeds een keurslagerij nabij het station.
Van zodra Pieter het mes kon of mocht hanteren hielp hij met vader langs achter in de slagerij, waar hij veel leerde over vleeswaren en de verschillende bereide gerechten die langs voor in de winkel werden verkocht. Zo had Pieter al een goeie basis over vleeswaren en de verschillende eetbare stukken van de koe, varken, kip,....
Daarnaast hielp Pieter ook graag in de winkel met mama om de klanten te bedienen, daar leerde hij het commerciële talent ontwikkelen, klantgericht en klantvriendelijk om te gaan met de klanten.

Vanaf zijn 15de kon hij eindelijk naar de hotelschool in Koksijde. Daar leerde hij met vallen en opstaan de kneepjes van het vak. In de eerste jaren deed hij er de zaalstage in onder andere Gasthof de Kring en in de Hommelhof in Poperinge. Daarna volgenden keukenstages in St.Nicholas, het Hof van Cleve en  in de Wulf.

Na zijn schoolcarrière kon Pieter snel aan de slag als kok maar na 5 jaar was het tijd voor iets nieuws. Na veel denk en rekenwerk ontstond in 2010 "Traiteur Pure". Zijn eigen traiteurzaak was al van kleins af aan een jongensdroom waar hij tot op de dag van vandaag nog even enthousiast als 8 jaar geleden aan verder bouwt om elke klant kwaliteit en service te bieden zodat hun feest iederen een onvergetelijk feest wordt.