Onze formules

Ontdek de verschillende formules die wij u aanbieden:

Onze algemene voorwaarden:

  • Brood en water zijn steeds inbegrepen
  • Borden en bestek (klassiek) : €1.00 per persoon, per gerecht. Indien andere borden dan klassiek gewenst, prijs volgens keuze.
  • De uren van de bediening zowel keuken als zaal bedragen €25.00 per uur per persoon van vertrek atelier tot terugkomst atelier. De aanwezigheid van een zaalmaître komt op €30.00 per uur. 
  • Kilometervergoeding : €0.35/km
  • Tafeldecoratie : 
    • bloemstuk en kaars : €12.00/tafel
    • Bloem in vaasje en theelicht : €6.00/tafel
  • Koffie arrangement bedraagt €3.50 per persoon, Irish koffie komt op €4.50 per persoon.
  • Drankenforfait aan €20,00 per persoon van aperitief tot en met de koffie
  • Cava, fruitsap, witte en rode wijn, plat en spuitwater, softdrinks, koffie of thee met bijbehorende versnaperingen (supplement champagne : €15.00)
  • Drankenforfait aan €12.50 per persoon na de maaltijd tot 4u00
  • Wanneer u niet kiest voor een drankenforfait kunt u betalen volgens verbruik
    • Fles glas
    • Fruitsap €6.50 €2.20
    • Cava €13.50 €5.50
    • Witte wijn Les Trois Couleurs €14.55 €3.50
    • Rode wijn Las Planeras €15.95 €3.50
    • Waters €6.00 €2.20
    • Softdrinks €6.50 €2.20
    • Pils Jupiler 25 cl €2.50
    • St Bernardus tripel 33 cl €4.50
  • Als u zelf de dranken voorziet en wij worden gevraagd om deze uit te schenken, zal er een schenkrecht gevraagd worden van €3.50 per genodigde.
  • Glazen kunnen gehuurd worden voor €0.50 per glas (klassiek). Indien andere glazen dan klassiek gewenst, prijs volgens keuze.
  • Indien u huurmateriaal wenst, gelieve te laten weten wat u nodig zou hebben wat betreft tafels stoelen, linnen en klein materiaal. 
  • U kunt de lijst met huurmateriaal vinden op de website van NIMA (www.nimarent.be)
  • Voor het kiezen van een ijstaart kunt u terecht op de website van Surprice (www.surprice.be) en uw keuze aan ons doorgeven.
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW

Bij akkoord van de offerte vragen wij u vriendelijk om deze ondertekend terug te sturen naar één van onderstaande gegevens.
Er zal een voorschot gevraagd worden van de helft van de totale som dat kan gestort worden op het rekeningnummer:
BE68 7360 4316 2034 van Traiteur Pure met vermelding voorschot, naam en datum.

De betaling van het voorschot bevestigt de reservatie.